Cirugía Oral

La cirurgia oral és una intervenció quirúrgica que es realitza a la boca, tant a les dents i mucoses, així com en teixits accessoris, i la finalitat dels quals és solucionar o extirpar elements anatòmics patològics.

cirugia-oral
Regeneració òssia

Quan el pacient no disposa de suficient quantitat d'os al seu maxil·lar per garantir una implantologia viable, es pot acudir a la regeneració òssia.

Exodòncia de carenes

Sempre que aquests molars causin problemes, el més recomanable és extreure-les com més aviat millor. Després de la intervenció, el pacient podrà recuperar la seva activitat diària al cap de poc temps. Les inflamacions i dolors desapareixeran en un parell de dies, si el dolor és fort i no cessa, ens haurà de consultar perquè el doctor valori el motiu de manera personalitzada.

Elevació de Sinus

Davant casos complicats d'implantologia, on trobem pacients que han perdut peces dentals i tenen poc os per restaurar-les, l'elevació de sinus maxil·lar és una de les tècniques quirúrgiques més versàtils que duem a terme. El nostre objectiu és permetre col·locar implants dentals. S'utilitza quan no hi ha prou altura òssia al maxil·lar superior per col·locar un implant dental.

Frens

Els frens bucals són teixits fibrosos que uneixen una part fixa de l'anatomia de la boca amb una altra amb capacitat de moviment, que pot ser bé la llengua o bé el llavi. Tots els tenim, i en ells no suposen cap problema. No obstant això, quan hi ha alguna anomalia en aquests, sí que pot comportar conseqüències negatives per al pacient. Es tracta de complicacions en l'àmbit funcional, estètic o periodontal.

Implantologia

Un implant dental simula l’arrel d’una dent perduda. Està ancorat als i té la funció de subjectar corona, fundes i ponts. És la millor solució per tractar la pèrdua de dents. Té dues funcions principals: Comoditat: permet al pacient mastegar de manera normal. Estètica: retorna al pacient les dents perdudes.