Ortodòncia

L’ortodòncia és l’especialitat que se centra en el diagnòstic, prevenció i tractament d’irregularitats dentals, esquelètiques i facials. Alinea les dents i millora la mossegada.
Té una part que millora la funció perquè en col·locar les dents en el lloc correcte es pot mastegar millor, i fins i tot en molts casos pot ajudar a respirar millor.
D’altra banda, té una part estètica, ja que millora el somriure tenint un component rejovenidor.
Temps: En línies generals, i segons la situació bucal de cada pacient, els tractaments d’ortodòncia solen oscil·lar entre els 12 i els 24 mesos.

invisalign
brakkets
Invisalign

Oferim als nostres pacients el mètode d'ortodòncia més innovador que hi ha al mercat: Invisalign. Aquest tipus d'ortodòncia invisible està compost per un sistema d'alineadors transparents i extraïbles que ha revolucionat completament el món de l'ortodòncia. Els seus principals avantatges davant de la resta d'alineadors són:

Extraïbles

El mateix pacient pot retirar-los abans dels àpats, cosa que en facilita el raspallat i la higiene i, de manera ocasional, pot prescindir del seu ús, seguint sempre les recomanacions del nostre expert.

Invisibles

Això garanteix el mínim impacte visual i la màxima discreció estètica, per la qual cosa ningú notarà que el portes posat. Còmodes: a diferència dels bràquets convencionals, aquest sistema no conté filferros que puguin irritar la teva boca.

Còmodes

A diferència dels bràquets convencionals, aquest sistema no conté filferros que puguin irritar la teva boca.

Bràquets

Són la tècnica d'ortodòncia més comuna i estesa, ja que són altament eficaces i econòmiques. Fabricats en acer inoxidable d'alta qualitat, els bràquets metàl·lics presenten un sistema de peces petites adherides a la cara de cadascuna de les peces dentals, que ens permet ajudar les dents a corregir la seva posició de manera progressiva, al llarg del temps.

Tot i això, a la nostra clínica dental, també treballem amb un altre tipus d'ortodòncies com són els bràquets de ceràmica, l'aspecte dels quals ressalta per ser altament estètics, gràcies a la seva capacitat per assimilar-se al to de l'esmalt natural.