POLÍTICA DE PRIVACITAT

Institut Dental Sils es compromet a protegir la privadesa dels usuaris que accedeixin a aquesta web i/o qualsevol dels seus serveis. La utilització de la web i/o de qualsevol dels serveis oferts per Institut Dental Sils implica l’acceptació per l’usuari de les disposicions contingudes en aquesta Política de Privadesa i que les seves dades personals siguin tractades segons s’hi estipula. Si us plau, tingueu en compte que encara que hi pugui haver enllaços de la nostra web a altres webs, aquesta Política de Privadesa no s’aplica a les webs d’altres companyies o organitzacions a les quals la web estigui redirigida. Institut Dental Sils no controla el contingut de les webs de tercers ni accepta qualsevol responsabilitat pel contingut o les polítiques de privadesa d’aquestes webs.

Informació sobre el tractament de dades (Reglament (UE) 2016/679 i LO 3/2018)

Responsable del tracte

Institut Dental Sils

NIF: B55251169

Travessera de la Rambla, 6 – 17410, Sils

Email: info@dental-sils.com

Finalitat del tracte

La prevenció, el diagnòstic i el tractament de malalties i trastorns dentals i bucals.

Legitimació

Consentiment obtingut de l’interessat quan ens sol·licita informació. Execució del contracte de serveis quan contracta amb nosaltres.

Destinataris

Les dades no seran comunicades a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament.

Drets de les persones

Els interessats tenen dret a exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició, enviant la seva sol·licitud a la nostra adreça.

Termini de conservació de les dades

Mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir les obligacions legals.

Reclamació

Els interessats poden dirigir-se a l’AEPD per presentar la reclamació que considerin oportuna.